mag. Alenka Megušar

alenkatrenerka in coachinja

Alenka se že od svojih študentskih dni ukvarja s komuniciranjem in prodajo. Po izobrazbi je mag. ekonomije, pred tem je končala študij tržnega komuniciranja. Odlikuje jo poznavanje prodajnih veščin, različnih komunikacijskih orodij in nevro-lingvističnih procesov ljudi ter obenem sposobnosti vodenja in organizacije dela.
15 let je delovala v priznanem slovenskem podjetju na področju tržnega komuniciranja, prodaje in odnosov z javnostmi. Njene prednosti so dolgoletna praksa dela z ljudmi, izkušnje pri delu z vodji in vodstvenimi kadri, dobro razume in pozna dinamike in procese v podjetjih. Hkrati ima tudi sama izkušnje z vodenjem, motiviranjem in razvojem zaposlenih.
Posebej jo zanimajo načini za doseganje trajne globoke notranje motivacije in pozitivih sprememb v življenju ljudi. Danes deluje v BRC TEAM-u kot coachinja in predavateljica na različnih treningih za posameznike in podjetja. Pri svojem delu dolgoletne izkušnje združuje z znanjem s področja Neuro Lingivističnega Programiranja (NLP), coaching tehnikami priznane šole Tonyja Robbinsa in razumevanjem miselne naravnanosti, komunikacije in odnosov nasploh. Izvaja osebne in poslovne coachinge, skupinske coachinge ter coachinge za pare.

Robbins-Madanes Training Certified SI Life Coach, Praktik NLP in Praktik NLP Hipnoze

Gregor Megušar

gregadirektor
trener in coach

Na področju prodaje, komuniciranja, vodenja in motivacije deluje že več kot 18 let. Največ izkušenj si je pridobil v zavarovalniško-finančni dejavnosti v Sloveniji in v tujini. Danes je podjetnik in lastnik več podjetij.
Je strasten športnik, ki motivacijo in energijo za delo pogosto najde ravno v tovrstnih izzivih. Njegov moto v delu in v življenju je :«Unbeatable mind - nepremagljivi um«. To načelo želi deliti tudi z drugimi. Na svojih predavanjih med drugim uči o tehnikah za doseganje jasnih misli, fizične zmogljivosti, večje osredotočenosti in zavedanja, za dolgoročno ohranjanje fokusa in samozavesti. Svoje izkušnje nadgrajuje tudi z odličnim znanjem Neuro Lingivističnega Programiranja (NLP) in coachinga, izvaja osebne, skupinske in poslovne coachinge. Specializiran je tudi za treninge mentalne moči za športnike, zaposlene ali vodstven kader v podjetjih.  
Njegove dolgoletne praktične izkušnje s področja prodaje in doseganja zastavljenih ciljev v življenju nasploh, ki jih na iskriv in edinstven način deli z udeleženci treningov že vrsto let, so tisto, kar slehernega udeleženca njegovih izobraževanj vedno znova prepriča.

NLP Praktik, NLP Mojster Praktik, Unbeatable Mind Coach

Jasmin Burzić

Jasmintrener in coach

Izkušnje si je pričel nabirati kot prodajalec že v otroštvu, ko je kar sam »razvijal« lastne tehnike prodaje.
Danes je za njim več kot 20 let izkušenj v profesionalni prodaji, na področju vodenja in prenosa svojega znanja na druge.
Vse življenje dela z ljudmi in za ljudi. Njegovo poslanstvo je, da vse, kar se je naučil v življenju, v prvi vrsti prenese na svoje otroke in seveda čim več znanja preda na šolanjih BRC Teama, kjer deluje kot trener. Izvaja tudi poslovne coachinge.
Veščine in znanja, ki jih je pridobil v vseh teh letih, so dragocena in vsa dejansko preverjena v praksi.

Luka Jenšterle

lukatrener in coach

''Prodaja je vse kar počnemo v življenju!'' Ko se je zavedel te resnice, mu je prodaja postala strast in posel.
Navdušuje ga pomembnost in kompleksnost te »umetnosti«, kot jo sam rad poimenuje. V svoji 15. letni karieri se je ogromno naučil in kmalu tudi ugotovil, da obstajajo vzorci oziroma recepti za uspeh v prodaji in podjetništvu.
Je vedno pripravljen pomagati in deliti svoje znanje in izkušnje s komerkoli. Specializiran je tudi za sistematizacijo in optimizacijo prodajnih procesov. Luka rad poudari, da je danes več kot pol uspeha prodaje v dobri pripravi. Kaj to pomeni, vam z veseljem pove.
Odlikuje ga tudi znanje s področja Neuro Lingvističnega Programiranja (NLP), izvaja osebne in poslovne coachinge.

NLP Praktik