OSEBNI IN POSLOVNI COACHING

V današnjem času se vedno več posameznikov in organizacij odloča za tovrstno podporo, ker je dokazano, da posamezniki s pomočjo coachinga veliko hitreje pridejo do želenih rezultatov, dosežejo večjo samozavest, se znebijo »hrupa v glavi« oziroma raznih nepotrebnih in omejujočih prepričanj, dosežejo večjo učinkovitost pri delu, izboljšajo svoje odnose in komunikacijske kompetence.

Coaching je izredno močno orodje za doseganje vaših ciljev ne glede na to na katerem področju vašega življenja si želite narediti preboj. Bodisi želite narediti korak naprej na poslovnem področju, morda spremeniti svojo kariero, postati učinkovitejši in bolj navdihujoč vodja ali usposobiti trenutne vodstvene kadre v vašem podjetju s temi veščinami, izboljšati trenutni partnerski odnos ali v svoje življenje končno privabiti pravega partnerja, narediti nekaj več za svoje zdravje, graditi na svoji osebni rasti in zmagovalnem mindsetu … Vse to boste lažje dosegli s podporo strokovno usposobljenega trenerja/coacha, saj vam bo omogočil, da boste vaše cilje dosegli na lažji in hitrejši način.

S pomočjo coachinga usmerjamo posameznika k njegovemu napredku pri reševanju problemov, doseganju potrebnih veščin, uvajanju sprememb ter nadgradnji sebe in svojih zmogljivosti. Coaching, ki ga izvajamo, zagotavlja izjemno rast na osebnem in poslovnem področju, razširja razumevanje lastnih vedenjskih vzorcev, transformira vodstvene potenciale posameznika, vodi posameznika k zmagovalnim načinom razmišljanja in vsakodnevnim navadam za uspeh, zagotavlja osebni razvoj in reševanje izzivov zaposlenih ter timov.

Proces coachinga se lahko izvaja v skupini, večinoma pa se izvaja individualno in je popolnoma prilagojen vsakemu posamezniku, saj vsak človek potrebuje svojevrsten pristop ter uporabo njemu primernih metod dela.