Naši treningi

Skupaj z nami do boljših poslovnih rezultatov.

Vsak posameznik in vsaka ekipa zaposlenih je drugačna in temu primerno so prilagojeni tudi naši programi treningov. Za nas je namreč najbolj pomembno to, da boste ravno vi ali vaša ekipa zaposlenih skupaj z nami prišli do boljših poslovnih rezultatov in dosegli zastavljene cilje.

Vsi trenerji BRC TEAMA imajo več kot 15. letne izkušnje na področju prodaje, vodenja, izobraževanja in coachinga. Vsakoletno izpeljejo več kot 300 izobraževanj in vodijo uspešne prodajne time.

Trenerji BRC TEAMA bodo vam in vašim zaposlenim predali najboljše, kar premorejo – »kilometre« prodajnih izkušenj, ki so si jih pridobili skozi leta.


Samo stalne izboljšave in uvajanje novih poslovnih pristopov ter strategij lahko obdržijo podjetje ali posameznika v vrhu. Živimo v času hitrih sprememb, poleg tega so kupci danes veliko bolj zahtevni, zaradi digitalne dobe pa tudi veliko bolje informirani kot so bili še pred nekaj leti. Vaš način poslovanja in komuniciranja tako res ne more biti isti kot je bil nekoč, se strinjate? Sodobno poslovno okolje zahteva sodobne strategije in mi vemo, katere danes delujejo.

Zavedamo se, da želite k rešitvi vaših izzivov pristopiti čim prej, zato se lahko že ob prvem srečanju dogovorimo za prve korake in začnemo s procesom izboljšave vaših rezultatov. Dogovorili se bomo za vam ustrezen časovni plan izvedbe in pripravili akcijski načrt.

Preverite naše treninge

Programe treningov prilagodimo ekipi.