Spoznajte nas

Ekipa z več kot 20-letnimi izkušnjami.


Smo ekipa strokovnjakov z več kot 20-letnimi izkušnjami na področju zmagovalne miselnosti, prodaje, vodenja in s tem povezanega izobraževanja in coachinga.

“Teorija je veliko, praksa je vse”. Veliko je takih, ki vam bodo povedali kako, malo pa je takih, ki vam bodo tudi praktično pokazali, kako to delajo sami. Trenerji BRC TEAMA vam bomo predali najboljše – svoje znanje, ki temelji na večletnih praktičnih izkušnjah in svoje navdušenje nad številnimi možnostmi, ki se ponujajo vsakemu, ki ima voljo in željo biti uspešen.

Pokazali vam bomo strategije za doseganje in ohranjanje zmagovalne mentalne miselnosti, eksplozivne rasti prodaje, izboljšanje delovnih potencialov in razvijanje metod za ustvarjanje uspeha. Ponosni smo, da smo izboljšali poslovne rezultate že številnim posameznikom in družbam s katerimi smo imeli priložnost sodelovati.

Imamo znanje in izkušnje:

  • Več kot 20 let dela v praksi na področju prodaje in vodenja lastnih timov.
  • 15 let aktivno vodimo izobraževanja s področja mentalne vzdržljivosti, prodaje, vodenja, delovne in osebne uspešnosti…
  • Izobražujemo se pri najboljših strokovnjakih v tujini in vam prenesemo najboljše primere dobre prakse.
  • Poznamo komunikacijska orodja in pristope, ki delujejo danes.

Izobraževanja prilagodimo “po vaši meri”:

  • Vsebino treningov v celoti prilagodimo vam (ne izvajamo v naprej pripravljenih franšiznih treningov).
  • Na podlagi analize trenutnega stanja vam svetujemo glede najprimernejše vsebine treningov in vam pripravimo akcijski načrt izvedbe.
  • Izbirate lahko med različnimi stopnjami treningov in jih medsebojno kombinirate.
  • Izbirate lahko med različnimi oblikami izvedbe: celodnevni, poldnevni, nekajurni, v živo, on-line, skupinsko, individualno…
  • Delamo s podjetji in s posamezniki.

Trenerji

Gregor Megušar

Direktor, trener in coach

Na področju prodaje, vodenja in mentalne pripravljenosti deluje že več kot 20 let. Da si lahko toliko let uspešen v prodaji, moraš imeti tudi vrhunsko mentalno kondicijo in znanje kako voditi sebe in svojo ekipo skozi številne izzive. Danes je zagotovo eden najboljših in najuspešnejših prodajnih svetovalcev pri nas.

Je strasten športnik, ki motivacijo in energijo za delo pogosto najde ravno v tovrstnih izzivih. Največ izkušenj si je pridobil v zavarovalniško-finančni dejavnosti v Sloveniji in v tujini. Danes je podjetnik in lastnik več podjetij.

Njegov moto v delu in v življenju je :«Unbeatable Mind – nepremagljivi um«. Leta izobraževanja v tujini in pridobivanja izkušenj na tem področju so ga oblikovala v prodornega ter iskrivega trenerja in coacha, ki vedno pusti pečat. Ima močno energijo leaderja, ki je s svojim zgledom pripravljen tako voditi kot slediti in pripeljati ekipo do vrhunskih rezultatov.

Na naših treningih uči o tehnikah za eksplozivno rast prodaje, grajenje in vodenje vrhunskih timov, zmagovalne miselne naravnanosti in učinkovitega upravljanja z lastno energijo.

Je NLP Praktik, NLP Praktik Hipnoze, NLP Mojster Praktik in Unbeatable Mind Coach. Je edini Slovenec, ki se je kadarkoli udeležil SealFit 52-urne preizkušnje mentalne in fizične vzdržljivosti (Navy Seals, ZDA). Je discipliniran, vztrajen, fokusiran in ciljno usmerjen. Odlikujejo ga dolgoletne izkušnje s terena, ki jih bo z veseljem delil z vami.

Izvaja tudi osebne, skupinske in poslovne coachinge. Specializiran je tudi za treninge mentalne moči za profesionalne in perspektivne športnike.

mag. Alenka Megušar

Trenerka in coachinja

S komunikacijo, prodajnim vodenjem in prodajo živi že več kot 20 let. Je magistra ekonomije s predhodno družboslovno izobrazbo, ki odlično pozna različna ekonomska in komunikacijska orodja.

Vrsto let je delovala v večjem slovenskem podjetju na področju tržnega komuniciranja, prodaje in odnosov z javnostmi. Ima dolgoletno prakso dela z ljudmi, izkušnje pri delu z vodji in vodstvenimi kadri, dobro razume in pozna dinamike in procese v podjetjih.

Na svojih treningih uči o psihologiji prodaje, komunikaciji, miselni naravnanosti, marketingu, vodenju, učinkovitem upravljanju z lastno energijo in doseganju maksimalne angažiranosti.

Posebej jo zanimajo načini za doseganje trajnih pozitivih sprememb v miselni naravnanosti in življenju ljudi. Pri svojem delu praktične izkušnje združuje z znanjem s področja NLP (NLP Praktik, NLP Praktik Hipnoze) in coaching akademije priznane šole Tonyja Robbinsa (Robbins-Madanes Training Certified Strategic Intervention Coach, ZDA). Izvaja tudi osebne in poslovne coachinge, skupinske coachinge ter coachinge za pare.

Je odlična komunikatorka, energična, pozitivna in predana oseba, ki ljudem s svojimi izkušnjami in prepričljivo energijo pomaga priti do želenih rezultatov. Njene dolgoletne izkušnje in znanja, ki jih na iskriv in edinstven način deli na treningih, so tisto, kar slehernega udeleženca naših treningov vedno znova prepriča.

Jasmin Burzić

Trener in coach

Prodajne izkušnje si je začel nabirati že zelo zgodaj, ko je že kot mladostnik pomagal v družinskem podjetju. Kmalu je odkril svoje lastne učinkovite tehnike prodaje in prodaja je postala njegova strast. Če rasteš skupaj z nečim, to postane del tebe in danes ima Jasmin močno prodajno identiteto, ki mu pomaga, da v vsaki situaciji vidi priložnost.

Za njim je danes več kot 30 let izkušenj v prodaji, od tega 20 let v profesionalni prodaji, ki je postala tudi njegov poklic. Skupaj s poslom se je tudi sam dodatno razvijal na področju vodenja in kasneje začel tudi izobraževati in prenašati svoje znanje in izkušnje na druge. Je ciljno usmerjena oseba in odličen sogovornik, ki vam bo iz prve roke pokazal kako lahko uspešno zaključite vsako prodajno situacijo. Odlikuje ga pozitivna energija in občutek za sočloveka, na naših treningih vedno poskrbi tudi za prijetno vzdušje in smeh.

Vse življenje dela z ljudmi in za ljudi. Njegovo poslanstvo je, da bi vse, kar se je naučil v življenju, v prvi vrsti prenesel na svoja otroka in čim več znanja predal kar največjemu številu ljudi na treningih BRC TEAMA, kjer deluje kot trener.

Njegovi treningi, kjer uči o profesionalni prodaji, vodenju, miselni naravnanosti in komunikaciji, so energični in praktični. Izvaja tudi poslovne coachinge za skupine in posameznike.

Luka Jenšterle

Trener in coach

Pravi, da je zanj prodaja čisto vse kar počnemo v življenju in zato je profesionalna prodaja postala tudi njegov posel. Navdušuje ga pomembnost in kompleksnost te »umetnosti«, kot jo sam rad poimenuje.

V svoji 20-letni karieri se je ogromno naučil in kmalu tudi ugotovil, da obstajajo vzorci oziroma recepti za uspeh v prodaji in podjetništvu. Določen del prispeva prava miselnost, določen del veščine in znanja, določen del pa seveda praktične izkušnje, ki jih ima sam veliko. Rad poudari tudi, da je več kot pol uspeha prodaje tudi v dobri pripravi. Kaj to pomeni, vam z veseljem pove na enem izmed svojih treningov.

Je vedno pripravljen pomagati in deliti svoje znanje in izkušnje s komerkoli. Poglobil se je v različne vrste prodaje in do potankosti razdelal prodajne procese. Specializiran je za sistematizacijo in optimizacijo prodajnih procesov direktne, telefonske ali on-line prodaje.

Učil se je od najboljših v tujini in doma (med drugim tudi pri Jordanu Belfordu – Volk iz WallStreeta), je NLP Praktik in dobro pozna komunikacijske procese. Danes vodi svoj prodajni tim in prenaša vse izkušnje in pridobljeno znanje na naših treningih.

Je natančen, sistematičen in odgovoren trener, ki bo poskrbel, da boste na treningu prejeli najbolj uporabna znanja, ki jih boste lahko takoj prenesli v svoj posel. Izvaja tudi osebne in poslovne coachinge.

Preverite naše treninge

Programe treningov prilagodimo ekipi.

Vas zanima več? Pišite nam.